Massage København Østerbo

Vælg mellem en afslappende wellness massage, som en forebyggende behandling, eller en mere dybdegående fysiurgisk massage mod anspændte muskler. Alt efter dine ønsker, kan den både indeholde Hot Stone massage, samt aroma oliemassage, hvor der gøres brug af æteriske aromaolier, som har helbredende egenskaber. Nogle giver ro i kroppen mens andre giver energi.

Normalpris 429 kr. VINTERTILBUD 359 kr.

Dine muskler varmes op i den del af kroppen, som du ønsker behandlet. Når du er opvarmet vil du kunne modtage en mere fokuseret behandling de steder hvor det kan være nødvendigt eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du ønsker at få masseret en større del af kroppen eller har spændinger flere steder på kroppen.
Læs om andre massagetyper

Normalpris 559 kr. VINTERTILBUD 469 kr.

Når vi har opvarmet dine muskler med blide teknikker, vil de ekstra minutter give mulighed for at du både kan få afspændingsmassage, som virker beroligende på hele den valgte kropsdel, samt dybdemassage hvor du får bearbejdet områder med mere intense spændinger eller smerter.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Ved et ønske om helkropsmassage eller hvis du har intense spændinger i en kropsdel, bør du bestille en længere behandlingstid, så du kan få den optimale virkning. Hvis du har lyst til en afstressende aromamassage kan du også vælge at bestille en længere tid. Læs om andre massagetyper

Normalpris 669 kr. VINTERTILBUD 569 kr.

Hvis du ønsker en afstressende velværemassage til hele kroppen eller har meget anspændte muskler i en stor del af kroppen, bør du bestille en 65 min behandling.
Dine muskler bliver opvarmet og du har enten valgt at nyde afspændingsmassage fordelt på hele kroppen, eller du har valgt at få mere fokus på specifikke smerteområder. Læs om andre massagetyper.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Klik her for at læse om Par-Massage.

Manicure Pedicure København Østerbro

Vi specialiserer os i neglebehandlinger i kombination med Shellac fra CND. Priserne er simple og der gøres derfor ikke forskel på om du ønsker helfarvet eller franske Shellac negle, oven i din manicure eller pedicure.
Dine negle og neglebånd vil blive renset, formet og plejet med særlig neglebånds-olie, som afsluttes med en næringsrig creme til dine hænder.

Normalpris 269 kr. VINTERTILBUD 225 kr. 

30 min. Klassisk Manicure er til dig som kun ønsker det mest essentielle.

Dine negle renses og formes ved filning og polering, samt neglebånd rettes til og plejes med særlig neglebånds-olie, som afsluttes med en næringsrig creme til hænderne.
– Som tillæg kan du vælge at få franske kanter eller fuldfarvet negle, begge dele med Shellac fra CND, for bare 134 kr.
Mere om Manicure

Normalpris 419 kr. VINTERTILBUD 355 kr. 

45 min. Luksus Manicure er den skønneste håndbehandling, hvor huden på dine hænder eksfolieres, samt negle og neglebånd bliver renset, formet og plejes derefter med en skøn håndmassage, for derefter at blive pakket ind i en lækker håndmaske, som afsluttes med næringsrig håndecreme og olie til neglebåndene.

Som tillæg på ca 15 min. kan du vælge at få franske kanter eller helfarvet negle, begge dele udføres med Shellac fra CND, for bare 134 kr. ekstra.
Mere om Luksus Manicure

Normalpris 159 kr. VINTERTILBUD 134 kr. 

Som et tillæg på 15 min. til din Luksus eller Klassisk Manicure kan du vælge at afslutte med Shellac fra CND. Du kan vælge mellem et fransk look (hvide kanter) eller få dine negle helfarvet, til samme pris.

– Shellac fra CND er allergivenlig og lugtfri. Som yderligere er skånsom mod dine negle, da der aldrig bruges neglefil oven på neglen – Hverken under behandlingen eller ved aftagning. Book Shellac på Østerbro. Mere om Shellac negle

Find en tid & book din behandling

 

Par-massage

Par-massage hos WellnessKompagniet i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på, når fokus er på velvære, forkælelse og afslapning. Det kan være i forbindelse med en romantisk weekend for ægte- eller kæresteparret, eller bare en hyggelig stund i selskab med en ven, veninde eller familiemedlem. For at sætte den rette stemning, afspilles der beroligende musik i en afslappet atmosfære, så krop og sind kan falde til ro. Par-massage er desuden en god og enkel måde at introducere en partner for massage verden, så personen føler sig tryg første gang.

Parmassage

Normalpris 1349 kr.VINTERTILBUD 1129 kr.

Jeres massører starter behandlingen ved at spørge ind til Jeres ønsker om aromaolier og om massagen skal omfatte Hot Stone massage.

Behandlingen starter med at kroppens muskulatur bliver opvarmet med en blid blødgørende massage. Denne opvarmning opfølges af en grundig afspændingsmassage over hele kroppen sammen med aromaolier. Der vil være fokus på særligt anspændte områder på kroppen, hvor varme sten anvendes.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Normalpris 1799 kr.VINTERTILBUD 1529 kr.

Wellness for par i 90 min. er en forlænget behandlingsform, der omfatter en fuld behandling med aromaolier og varme lavasten. Inden behandlingens start, vil I, sammen med jeres massør, diskutere jeres ønsker og behov samt om behandlingen skal omfatte Hot Stones.

Behandlingen starter med en behagelig og ikke mindst grundig opvarmning af kroppens muskulatur, således den er modtagelig for en længerevarende behandling efterfølgende. Den lange behandlingssession gør, at I kan få de fleste af jeres ønsker opfyldt. Sessionen omfatter en helkropsmassage med aromaolier og der vil også være meget fokus på særligt anspændte områder ved hjælp af Hot Stones.

Den længere behandlingstid gør det muligt at få ansigt og hovedbundsmassage, samt massage foran på ben, skulder og nakke.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Book din Par-Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

Vores wellness behandlinger foregår i lækre omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro og da vi er søsterklinik til MassageKompagniet i København kan du opleve flere af de samme behandlere.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende kropsbehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine gener og samtidig øge energiniveauet i både krop og sind. Din massør vil ud fra dine ønsker kombiner forskellige massageformer og teknikker under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.

Lille kort på Wellnesskompagniets adresse