Eyelash Extension 2017-06-20T11:52:39+00:00

Eyelash Extensions - Kunstig øjenvipperKøbenhavn

EyeLash Extensions København

Kunstige øjenvipper også kendt som Eyelash Extensions giver dig smukke bambi-øjne, mens de føles som og ligner dine helt egne naturlige vipper. Teknikken indebær at der påføres enkelte kunstige vipper på hvert af dine naturlige øjenvipper. En teknik der også er kendt som Single Eyelash Extensions.

Vigtigt både før og efter din behandling af Vippe Extensions:
1. Behandlingen kan ikke udføres på mascara/olie eller ved øjenbetændelse.
2. Det første døgn skal du undgå vand/damp, træning eller solbadning.
-> Da det kan hæmme limen fra at hærde ordenligt.
3. For bedst holdbarhed bør du undgå mascara, olier og vippebukker.

Normalpris 1099 kr. SOMMERTILBUD 879 kr.

Påføring af et nyt sæt Single Eyelash Extentions tager op til 2 timer. Dine vipper udvælges i samarbejde med behandleren, hvor længde og tykkelse tages i betragtning, i forhold til udseende samt hvad dine egne vipper kan bære.
Dine nederste vipper isoleres og du forholder herefter dine øjne lukket mens de enkelte kunstige vipper påføres på dine egne naturlige øjenvipper.

Normalpris 399 kr. SOMMERTILBUD 319 kr.

Denne opfyldning tager op til 35 min og er egnet til dig, som fik dine vipper påsat eller genopfyldt for under 2 uger siden hos WellnessKompagniet. Hvis der er gået 2 uger eller mere anbefaler vi at du booker en “Stor-Opfyldning”, da det er vigtigt at der er tid nok til at genopfylde tilstrækkeligt, for at du opnår det pæneste resultat.

Hvis du er i tvivl kan du altid ringe eller sende en mail til klinikken før din behandling.

Normalpris 599 kr. SOMMERTILBUD 479 kr.

Denne opfyldning tager op til 60 min og er egnet til dig, som fik dine vipper påsat eller genopfyldt for mere end 2 uger siden, dag maks. inden for 4 uger.
Intervallet for denne opfyldning er længere, da vi oplever forskellighed i forhold til behovet hos den enkelte person.

Hvis du er i tvivl kan du altid ringe eller sende en mail til klinikken før din behandling.

Normalpris 199 kr. SOMMERTILBUD 159 kr.

De kunstige øjenvipper fjernes skånsomt. Hvilket kan tage 15-30 min, afhængigt af mængden af falske vipper der er tilbage.

Vipper fjernes GRATIS, hvis du booker en ny behandling i klinikken inden for 14 dage fra denne. Afregningen vil i den forbindelse blive modregnet, når du kommer for din næste behandling. Dvs. ved din næste behandling vil du have penge tilgode.

Book her eller Telefonisk

Find en tid & book din behandling online

Minky Single Eyelash Extensions Faux Lashes

Vi gør brug af Minkys Single Eyelashes, som påføres én ad gangen på din naturlige vippe. Der benyttes en særligt tilhørende lim, som er udviklet til formålet og virker hurtigtørrende, samt efterlader de syntetiske vipper fleksible og buet.

kort find Wellnesskompagniets adresse