Klassisk manicure og Klassisk pedicure i københavn

MANICURE 

Pris 269 kr. 

30 min. Klassisk Manicure -Dig som kun ønsker den essentielle håndpleje.

Dine negle renses og formes efter dine ønsker ved filning og polering, samt dine neglebånd tilrettes og plejes med særlig neglebånds-olie. Til sidst afsluttes din oplevelse med en næringsrig creme til hænderne.

– Som tillæg kan du vælge Shellac negle, for bare 159 kr.
Vælg mellem helfarvet eller fransk look.

Til behandlingen anvendes der produkter fra CND’s Almond eller Citrus SpaManicure serie, CND Shellac samt SolarOil.

Pris 419 kr. 

45 min. Luksus Manicure er den skønneste håndbehandling, hvor huden på dine hænder eksfolieres, samt negle og neglebånd bliver renset, formet og plejes derefter med en skøn håndmassage, for derefter at blive pakket ind i en lækker håndmaske, som afsluttes med næringsrig håndecreme og olie til neglebåndene.
– Som tillæg på ca 15 min. kan du vælge at få franske kanter eller helfarvet negle, begge dele udføres med Shellac fra CND, for bare 159 kr. ekstra.

Til behandlingen anvendes der produkter fra CND’s Almond/Citrus SpaManicure serie, CND Shellac samt SolarOil.

Pris 159 kr.  

Som et tillæg på 15 min. til din Luksus eller Klassisk Manicure kan du vælge at afslutte med Shellac fra CND.

Du kan vælge mellem et fransk look (hvide kanter) eller få dine negle helfarvet, til samme pris.
– Shellac fra CND er allergivenlig og lugtfri. Som yderligere er skånsom mod dine negle, da der aldrig bruges neglefil oven på neglen – Hverken under behandlingen eller ved aftagning. Læs også vores guide, Hvordan fjerner man Shellac?

Til behandlingen anvendes der produkterfra CND’s Almond/Citrus SpaManicure serie, CND Shellac samt SolarOil.

PEDICURE 

Pris 419 kr.  

(Behandlinger på fødderne kan pt. kun bookes via telefon. Beklager ulejligheden)

45 min. Klassisk Pedicure – Du starter med et skønt fodbad, hvor der er tilført havsalt og mineraler. Herefter behandles din hårde hud med aktiv frugtsyre, så den efterfølgende kan skrabes af på en skånsom og behagelig måde.
Til sidst behandles dine negle, ved først at file formen efter dine ønsker og derefter tilrettes neglebåndende. Din oplevelse afsluttes med en polering af dine negle, samt påføring af neglebåndsolie og en næringsrig fodcreme, som nænsomt masseres ind i huden.
– Som tillæg kan du vælge at få Shellac på dine negle, for bare 159 kr.

Af tekniske årsager kan pedicure ikke bestilles online p.t., men ring til os, så klarer vi også dine fødder.

Til behandlingen anvendes der produkter fra CND’s Marine SpaPedicure serie, SolarOil samt Balsan.

Pris 499 kr. 

60 min. Luksus Pedicure – Du får meget mere end bare flotte negle 😉
Din luksus behandling starter med et dejligt fodbad, med salt og mineraler fra havet. Herefter skrubbes de døde hudceller af og der behandles med en stærkere frygtsyre for at opløse den hårde hud, således at den kan skrabes af, mere behageligt og skånsomt.
Dine negle bliver nu formet efter dine ønsker og neglebåndende tilrettes, så du er klar til at modtage din afspændende fodmassage, der afsluttes med en intens fugtgivende og kølende maske, som bl.a. reducerer hævelser. Din Luksus oplevelse afsluttes med en polering af neglene, samt påføring af neglebåndsolie og en næringsrig fodcreme, som nænsomt masseres ind i huden.
– Som tillæg kan du vælge at få Shellac på dine negle, for bare 159 kr.

Af tekniske årsager kan pedicure ikke bestilles online p.t., men ring til os, så klarer vi også dine fødder.

Til behandlingen anvendes der produkter fra CND’s Marine SpaPedicure serie, SolarOil samt Balsan Foot Lotion.

Pris 159 kr. 

Som et tillæg på ca. 15 min. til din Luksus eller Klassisk Pedicure kan du vælge at afslutte med Shellac fra CND, for 159 kr.

Shellac uden Pedicure, koster blot 319 kr. – Denne behandling indeholder stadig en mini-pedi, for at skabe det bedste resultat. Dine negle files i form, dine neglebånd tilrettes og der afsluttes med neglebåndsolie samt en næringsrig fodcreme.

Du kan altid vælge mellem helfarvet look eller franske negle, til samme pris.
– Shellac fra CND er allergivenlig og lugtfri. Som yderligere er skånsom mod dine negle, da der aldrig bruges neglefil oven på selve neglen – Hverken under behandlingen eller ved aftagning. Klik her og se hvordan du kan fjerne Shellac derhjemme.

Af tekniske årsager kan pedicure ikke bestilles online p.t., men ring til os, så klarer vi også dine fødder.

Til behandlingen anvendes der produkter fra CND’s Marine SpaPedicure serie, CND Shellac samt SolarOil

Book her eller Telefonisk 

Vær opmærksom på at Pedicure IKKE kan bookes online p.t.

 

 

FORSTÆRKNING   med Franske eller Helfarvet Shellac negle

Pris 399 kr. 

Forstærkning på 45 min. – Hvis du ønsker stærkere negle, så du undgår at de knækker eller spalter pga. slid.
Her bliver dine negle behandlet med Brisa Smoothing Lite fra CND, som styrker dine negle og gør dem mere holdbare til dagligdagens slid og afsluttes med et klart look – Dvs. gennemsigtig og dermed naturlig look.

Brisa Smoothing Lite fra CND er allergivenlig og lugtfri. Som yderligere er skånsom mod dine negle, da der aldrig bruges neglefil oven på neglen – Hverken under behandlingen eller ved aftagning.

Pris 539 kr. 

Forstærkning + Shellac på 60 min. – Først forstærkes dine negle med Brisa Smoothing Lite fra CND, så du undgår at de knækker eller spalter pga. dagligdagens slid.

Oven i forstærkningen kan du vælge enten at få hvide franske kanter eller helfarvet negle, begge dele med Shellac fra CND.

Både Brisa Smoothing og Shellac fra CND er begge allergivenlige og lugtfrie produkter. Som yderligere er skånsomme mod dine negle, da der aldrig bruges neglefil oven på neglen – Hverken under behandlingen eller ved aftagning.

Pedicure eller Manicure på Østerbro i København

Neglebehandlinger i København hos WellnessKompagniet, som du finder forenden af søerne på Østerbro, ved Trianglen.
Foroven ser du priser og beskrivelser om behandlinger til dine egne negle. Både udvalget og priserne er så simple som mulige, så du nemt kan vælge ud fra dit behov.

Lille kort på Wellnesskompagniets adresse