Lash Lift København

Lash Lift København

Lash Lift kaldes også  vippebuk og giver et flot naturligt look, hvor dine egne vipper bukkes skånsomt og kan holde op til 8 uger.

Som en ekstra lækker finish kan du vælge at få farvet vipperne. Det får dem til at se længere ud og giver mere volumen. For at vedligeholde det optimale resultat anbefales det, at du får et nyt Lash Lift hver 4-5 uge, da udvoksningen af dine egne vipper kan have effekt på de bukkede vipper.

Vær opmærksom på, at hår og vipper fra naturens side er forskellige fra menneske til menneske og reagerer forskelligt på behandlinger. Vi kan derfor ikke garantere, at alle vipper får præcis samme buk som billedet viser.

 

Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hvert øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan være forskellig, hvilket gør tidsrammen svær at forudsige og hvorfor der ikke kan gives garanti for at alle vippehår får samme buk.

Sker dette anbefaler vi dig ikke at få en ny behandling straks efter, men vent i stedet 2-3 uger før du bestiller en ny Lash Lift behandling.

Læs mere om Hedda og de mange 5 stjernede anmeldelser, ved at klikke her.

Normalpris 449 kr.

TILBUD 379 kr.

Lash Lift giver et naturligt look, hvor egne vipper bukkes skånsomt op og fastgøres med vandbaseret gel på bløde silikoneforme. Herefter påføres der Lash Lift Permgel i 10-15 min., hvilket resulterer i et smuk resultat, som kan holde op til 8 uger.

For at vedligeholde det optimale resultat, anbefales det at du får et nyt Lash Lift hver 4-5 uge, da udvoksningen af dine egne vipper kan have effekt på de bukkede vipper.

Efter din Lash Lift behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, make up og olie det første døgn.

Normalpris 99 kr.

 TILBUD 79 kr.

Som et ekstra lækkert finish, kan du vælge at få farvet vipperne, som tillæg til din Lash Lift, hvilket giver indtrykket af længere vipper og mere volume.

Efter din Lash Lift behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, make up og olie det første døgn.

Hvis du er i tvivl kan du altid ringe eller sende en mail til klinikken før din behandling.

 Book Her eller Telefonisk

Lash Lift hos WellnessKompagniet på Østerbro i København

Før/Efter billeder af kunder i klinikken:

Før og efter billeder Eyelash Extension København wellnesskompagniet

Før og efter billeder Eyelash Extension København klinik HB

 

 

Allergi: Hvis du er allergisk over for permlotion og vippefarve, så anbefaldes du at undgå alle former for Lash Lift behandlinger. Såfremt du er i tvivl, så anbefaler vi at du sender os en mail på info@wellnesskompagniet.dk, så kan vi evt. tilbyde dig en allergitest som tager 10-15 min., hvorefter vi afventer en kontroltid på 24 timer.

Du finder WellnessKompagniet på Østerbro ved Trianglen

kort find Wellnesskompagniets adresse