CND Brisa liteKombinerer BRISA® Gel med den høje ydeevne af CND SHELLAC® +14 dages neglelak og dermed den nye teknologi BRISA® Lite. Kræver ikke opfyldning på naturlige negle.

BRISA® Lite Base Coat er en højklæbbende UV kur med hurtig frigivelse af polymerer til anvendelse med BRISA® Lite Removable Gel. Det binder BRISA® Lite Removable Smoothing Gels og Sculpting Gels til den naturlige negl i op til 3 uger og binder til keratinen i den naturlige negl. Nem at tage af ved hjælp af acetone eller CND SHELLAC® Nourishing Remover. God bindingsevne uden at påføre den naturlige negl skader.

BRISA® Lite Top Coat er modstandsdygtig overfor ridser. UV kur højglans top coat specielt egnet til anvendelse med BRISA® Lite Removable Gel. Det giver en højglans modstandsdygtig finish der holder i 3 uger. Giver en højglans finish med BRISA® Lite Removable Smoothing and Sculpting Gel. Nem aftagelig ved hjælp af acetone eller CND SHELLAC® Nourishing Remover Shine. Top kvalitet højglans med BRISA® Lite Removable Gels.