Lash Lift København

Lash Lift København

Lash Lift også kaldt vippe buk, giver et flot og naturligt look, hvor dine egne vipper bukkes skånsomt og kan holde op til 8 uger.
Men for at vedligeholde det optimale resultat, anbefales det at du får et nyt Lash Lift hver 4-5 uge, da udvoksningen af dine egne vipper kan have effekt på de bukkede vipper.
Som et ekstra lækkert finish, kan du vælge at få farvet vipperne, hvilket giver indtrykket af at vipperne ser længere ud og har mere volume.

Find Tid Online & Book Nu

Du skal være opmærksom på at efterhånden som dine vippehår vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver øjenvippe hår har sin egen vækstcyklus og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør tidsrammen svær at forudsige og hvorfor der heller ikke kan gives garanti for at alle vippehår får samme buk.

Sker dette anbefaldes det ikke at få en ny behandling straks efter, men vent i stedet 2-3 uger før du bestiller en ny Lash Lift behandling.

Læs mere om Hedda og de mange 5 stjernet anmeldelser, ved at klikke her.

Normalpris 449 kr. TILBUD 379 kr.

Lash Lift giver et naturligt look, hvor egne vipper bukkes skånsomt op og fastgøres med vandbaseret gel på bløde silikoneforme. Herefter påføres der Lash Lift Permgel i 10-15 min., hvilket resulterer i et smuk resultat, som kan holde op til 8 uger.

For at vedligeholde det optimale resultat, anbefales det at du får et nyt Lash Lift hver 4-5 uge, da udvoksningen af dine egne vipper kan have effekt på de bukkede vipper.

Efter din Lash Lift behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, make up og olie det første døgn.

Normalpris 99 kr.  TILBUD 79 kr.

Som et ekstra lækkert finish, kan du vælge at få farvet vipperne, som tillæg til din Lash Lift, hvilket giver indtrykket af længere vipper og mere volume.

Efter din Lash Lift behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, make up og olie det første døgn.

Hvis du er i tvivl kan du altid ringe eller sende en mail til klinikken før din behandling.

 Book Her eller Telefonisk

Find en tid & book din behandling online

Lash Lift hos WellnessKompagniet på Østerbro i København

Før/Efter billeder af kunder i klinikken:

Før og efter billeder Eyelash Extension København wellnesskompagniet

Før og efter billeder Eyelash Extension København klinik HB

Allergi: Hvis du er allergisk over for permlotion og vippefarve, så anbefaldes du at undgå alle former for Lash Lift behandlinger. Såfremt du er i tvivl, så anbefaler vi at du sender os en mail på info@wellnesskompagniet.dk, så kan vi evt. tilbyde dig en allergitest som tager 10-15 min., hvorefter vi afventer en kontroltid på 24 timer.

Du finder WellnessKompagniet på Østerbro ved Trianglen

kort find Wellnesskompagniets adresse