Massage Gavekort 2017-06-20T11:18:30+00:00

Gavekort til Massage – en lækker og personlig gave at få

Et massage gavekort kan være en fantastisk gave til både kæreste eller familie og venner. Hos WellnessKompagniet køber du gavekort til en massage, hvor gavekort-modtageren selv vælge tidspunkt samt  den massageform de ønsker. Om det er en massagebehandling med Aroma-terapi eller Hot Stone, eller endda kombinationen deraf – helt afhængig af deres lyst og behov, som afgøres med deres behandler ved ankomst til WellnessKompagniet.

Modtageren af massage-gavekortet kan gå ind på WellnessKompagniet.dk og booke en tid, hvorefter de blot skal medbringe gavekortet til deres behandling.

Da WellnessKompagniet er søsterklinik til MassageKompagniet i København, kan du med fordel også indløse dit gavekort hos MassageKompagniet
Såfremt der er prisforskel på en pågældende behandling, vil der blot tages udgangspunkt i det betalte beløb for gavekortet.

Normalpris 429 kr. SOMMERTILBUD 359 kr.

Musklerne varmes op i den del af kroppen, som ønskes behandlet. Når musklerne er opvarmet vil man kunne modtage en mere fokuseret behandling de steder hvor det kan være nødvendigt eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Der bør bestilles en længere behandlingstid, hvis ønsket er at få masseret en større del af kroppen eller modtageren har spændinger flere steder på kroppen.

Normalpris 559 kr.  SOMMERTILBUD 469 kr.

Når musklerne er varmet op med blide teknikker, vil de ekstra minutter give mulighed for at både afspændingsmassage, som virker beroligende på hele den valgte kropsdel, samt dybdemassage hvor der bearbejdet områder med mere intense spændinger eller smerter.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Ved et ønske om at helkropsmassage eller hvis der er tale om meget intense spændinger i en kropsdel, bør der bestilles en længere behandlingstid, så vi kan give dig den optimale virkning. Er ønsket at bestille en fuldkommen afstressende aromamassage bør du også bestille længere tid.

Normalpris 669 kr. SOMMERTILBUD 569 kr.

Hvis ønsket er en afstressende velværemassage til hele kroppen eller der er tale om meget anspændte muskler i en stor del af kroppen, bør du bestille en 60 min behandling.
Muskler vil blive varmet op og man kan efter eget ønske, vælge at nyde en afspændingsmassage fordelt på hele kroppen, eller vælge at få mere fokus på specifikke anspændte smerteområder.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Samme beskrivelse gælder for 65 Par-massage.

Normalpris 899 kr. SOMMERTILBUD 759 kr.

Med en behandlingstid på 90 minutter får man den fulde behandling. Musklerne bliver opvarmet og forberedt til en længere behandling.
Man får en afstressende helkropsmassage med aromaolier hvor der også kan lægges fokus på særlig smertebehandling med Hot Stone massage eller blot en afslappende wellness massage .
Den ekstra tid åbner også op for 30 min pleje af huden, i form af både en Body-Scub, der fjerner alle de døde hudceller og efterlader en blød og lækker hud -Samt en Ansigtskur , hvor der fokuseres på at opfriske huden i ansigtet samt modvirke spændinger i både hovedbund og ansigt.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Samme beskrivelse gælder for 95 min Par-behandling
.

Bestil dit Gavekort Nu & Spar 15%

Køb dit gavekort online her