Afspændingsmassage i københavn

Afspændingsmassage

[one_half last=”no”]Afspændingsmassage har til formål at få hele kroppen til at slappe af, og er en behagelig og afslappende massageform, som kan afhjælpe stress, hovedpine, søvnproblemer, uro, hyppige muskelspændinger, muskelsmerter m.m. Det er en behandlingsform, som har fokus på fysisk og mentalt velvære. Når kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage løsner op for spændinger, som derved sikrer, blodtilførslen til musklerne øges, hvorved affaldsstoffer bliver effektivt udrenset.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af afspændingssmassage

  • Krop og sind slapper af
  • Afhjælper stress, søvnproblemer, hovedpine m.m.
  • Løsner op for spændinger
  • Blodgennemstrømning øges
  • Affaldsstoffer udrenses

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

[one_half last=”no”]

Afspændingsmassage i København

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Vores fysiurgiske wellness behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]