Dybdemassage københavn

Dybdemassage

[one_half last=”no”]Dybdemassage er velegnet til smertelindring og behandling af muskelspændinger overalt i kroppen samt andre problemer, som påvirker bevægelsesapparatet. Der arbejdes med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer der iltet blod ind i musklen. Det giver næring til området, hvorved blodcirkulationen forbedres mærkbart. Myoser slippes og affaldsstoffer transporteres væk. I en dybdemassage arbejdes der på grænsen af smertetærsklen, og åndedrættet spiller derfor en væsentlig rolle.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af Dybdemassage

  • Lindring og behandling af gener og smerter
  • Muskelspændinger forebygges
  • Blodcirkulation i muskler forøges
  • Spændte og stive muskler løsnes
  • Behandling af myoser
  • Affaldsstofferne udskilles hurtigere fra muskelvævet

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Dybdemassage i København

Vores Dybdegående massage foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]