Fodmassage københavn

Fodmassage

[one_half last=”no”]Fodmassage er en fremragende måde at pleje sine fødder og resten af kroppen på, da den afspænder musklerne og sikrer en forbedret blodcirkulation samt udskiller affaldsstofferne.  Når der opstår muskelspændinger i ben og fødder, kan det reducere din bevægelighed og kan udvikle smerter, uro i benene, kramper og forkert gang, hvilket skaber risiko for belastning af resten af kroppen. Det er derfor vigtigt, de bliver plejet, og hvad kan være bedre end en grundig dybdegående fodmassage.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af fodmassage

  • Giver større bevægelighed i muskler og led
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Blødgører og afspænder muskulaturen
  • Udskiller affaldsstoffer

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Fodmassage i København

Vores Fod massage behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]