Fysiurgisk massage i københavn

Fysiurgisk Massage

[one_half last=”no”]Fysiurgisk Massage er en massageform sammensat af en række forskellige elementer med det primære fokus rettet mod kroppens anatomi, altså dybdegående arbejde med væv og muskulatur. Princippet i fysiurgisk massage bygger på, man får bevægelsesapparatet – som består af muskler, sener og led – til at fungere optimalt. Behandlingen kan stærkt anbefales til personer med en stillesiddende livsstil, hvor man ikke bevæger sig i forbindelse med arbejde eller skole. Denne livsstil kan give en masse stress og belastninger på krop såvel som sind, som kan lindres ved en aktiv og dybdegående stimulering af cirkulationen i muskler og væv. Affaldsstoffer udskilles nemmere og der genoprettes en naturlig balance i musklerne. En veludført fysiurgisk massage kræver en omfattende viden om musklers placering og funktion. En fysiurgisk massør skal altså kende alle muskler, hvilket der også sættes stort fokus på under uddannelsen, så det sidder på rygraden. Med den viden kan massøren udvælge bestemte teknikker fra sit arsenal for den optimale behandling.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af fysiurgisk massage

  • Blodcirkulation i muskler forøges
  • Spændte og stive muskler løsnes
  • Spændingshovedpine kan lindres
  • Muskelspændinger forebygges
  • Bevægelighed i muskler og sener styrkes
  • Affaldsstofferne udskilles hurtigere fra muskelvævet
  • Smertelindring ved forøgelse af egenproduktion af endorfiner
  • Restitutionstid efter sportsskader forkortes mærkbart

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Fysiurgisk Massage I København

Vores fysiurgiske wellness behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”]Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]