Helkropsmassage københavn

Kropsmassage

[one_half last=”no”]Kropsmassage dækker over et større område og er en massageform, som påvirker muskulaturen og det bløde væv i kroppen positivt. En hel-kropsmassage hjælper helt basalt med at løsne og lindre spændinger samt gøre ømme og trætte muskler funktionsdygtige igen. På samme måde som andre typer, så øger en kropsmassage blodcirkulationen og virker til ilt og næringsstoffer bliver bragt ind til de indre organer, celler og væv. Over tid ophober der sig affaldsstoffer i musklerne, som en kropsmassage kan nedbryde og opløse. Ligeledes påvirker massagen lymfesystemet, så der kommer næring og ilt til vævet. En kropsmassage fjerner affaldsstoffer, forbedrer cirkulationen og giver hele kroppen en afslappende og lindrende behandling efter hårdt arbejde eller fysisk aktivitet.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af hel-kropsmassage

  • Løsner og lindre spændinger
  • Fjerner affaldssoffer
  • Letter træthedsfølelsen i krop og muskler
  • Virker afslappende og lindrende

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Kropsmassage I København

Vores Kropsmassage behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”]Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]