Nakkemassage i københavn

Nakkemassage

[one_half last=”no”]Nakkemassage bruges ofte til at afhjælpe og lindre spændingshovedpine, som kan være forårsaget af stress eller lignende situationer. Nakken og området omkring skuldrene er syndere, når det kommer til spændinger, som jævnligt opstår i et større antal i disse områder. Både spændinger og stivhed i den øvre halvdel af ryggen samt spændingshovedpine stammer fra nakken. En nakkemassage forsøger derfor at virke på disse områder. Problemer med disse områder opstår som følge af dårlige arbejdspositioner, forkert træningsform, hårdt fysisk pres eller blot en forkert soveposition. Hvis man jævnligt får hovedpine, kan det skyldes en anspændt nakke og ryg.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af nakkemassage

  • Afhjælper spændingshovedpine
  • Løsner muskulaturen omkring nakke og skuldre
  • Reducerer spændinger og stivhed
  • Forebygger myoser og infiltrationer

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Nakkemassage I København

Vores Nakkemassage foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]