oliemassage i københavn

Oliemassage

[one_half last=”no”]Oliemassage har til formål at løsne og lindre spændinger, hvorved muskelsmerter reduceres. Endvidere er formålet at øge blodcirkulationen, hvorved affaldsstoffer udskilles. Oliemassage benyttes også til beroligende og afslappende behandlinger og kan lette træthedfølelsen i krop og muskler. Ved oliemassage benyttes der massageolier, som er designet til at lade hænderne glide lettere ved at mindske friktionen, og er et udmærket alternativ til massagecreme. Derudover kan massageolien have en gavnlig effekt på krop og sind. Ved fysiurgisk massage bliver begge produkter benyttet. Valget af produkt afhænger af den enkelte behandlers præferencer samt eventuelle kunder med allergi.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af oliemassage

  • Løsner og lindre spændinger
  • Øger blodcirkulationen
  • Fjerner affaldsstoffer
  • Letter træthedsfølelsen i krop og muskler
  • Virker afslappende og beroligende

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Oliemassage I København

Vores Oliemassage foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]