Rygmassage i københavn

Rygmassage

[one_half last=”no”]
Rygmassage er en grundlæggende del af alle massager, da ryggen er den del, resten af din krop tager udgangspunkt fra. Ondt i ryggen er en af de mest gængse smerter og findes ofte i miljøer med stillesiddende arbejde såsom kontor og produktion eller i arbejdsområder, hvor kroppen har en unaturlig holdning såsom kasseekspedienter, håndværkere og andet fysisk arbejde. En rygmassage løsner de spændte og belastede muskler, så de falder på deres naturlige plads. Den lindrende effekt spredes gennem kroppen, da cirkulationen forbedres væsentligt. Et af hovedpunkterne i en rygmassage, er vigtigheden af stimulering af store muskler, så iltning og cirkulationen i muskulaturen opnår det optimale niveau. Myoser og infiltrationer skyldes i mange tilfælde en dårlig blodforsyning og iltning af muskler, hvilket en rygmassage modvirker. Hot Stone massage samt aromaterapeutisk oliemassage, hvor fokus er på ryggen, er en behagelig afslappende måde at få løsnet op i den spændte og belastede muskulatur.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af rygmassage

  • Afspændt muskulatur i den øvre kropsdel
  • reduktion af nakkesmerter, som går ned til bagskuldrene
  • Minimere myoser og infiltrationer i rygmuskulaturen
  • Kan fjerne spændingshovedpine
  • Afstressende effekt på psyken

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Rygmassage I København

Vores Rygmassage behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker og deres erfaringer inden for både Hot Stone og aromaterapi, som især kan være gavnlig ved rygsmerter.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”]Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]