Sportsmassage københavn østerbro

Sportsmassage København

[one_half last=”no”]Sportsmassage tager udgangspunkt i en mere dybdegående massageform, som kan virke stimulerende og lindrende for muskelsmerter samt anvendes til skadesbehandling opstået i forbindelse med eksempelvis hård træning eller monotone bevægelser. Massagen kan reducerer risikoen for muskelspændinger samt efterfølgende myoser, da den renser kroppen for affaldsstoffer ved at øge blodcirkulationen samt skabe et større flow i lymfesystemet. Derudover kan massagen også forebygge skader samt forbedre restitution efter træningen, fordi den hjælper kroppen med at reducere mælkesyreophobningen i de belastede muskler, hvorved spændinger og ømhed mindskes.  Derved kan der opnås en større positiv effekt ved træning.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af sportsmassage

  • Spændte og stive muskler løsnes hvorved kroppen afstresses
  • Forebyggelse af muskelømhed samt skader
  • Smertelindring
  • Muskelspændinger forebygges hvorved bevægelighed i muskler, sener og led øges
  • Blodgennemstrømning i musklerne øges
  • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet
  • Kortere restitutionstid efter sportsskader

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Sportsmassage på Østerbro i København

Vores Sportsmassage foregår i hyggelige omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets sportsmassører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Fysiurgisk og dybdegående Sportsmassage.

Sportsmassørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”]Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]