aroma olie massageHos WellnessKompagniet gør vi brug af følgende æteriske olier,
under en aroma-oliemassage.

Jasmin:
Duften af jasmin er en komponent i så mange parfumer, at der er et gammelt ordsprog for det: “Ingen parfume er komplet uden jasmin”. Kunstig jasmin kan ikke konkurrere med den fyldig, honning-agtig sødmen fra ægte jasmin, på trods af de bedste parfume kemikere i verden. Store udgifter går til produktion af ren jasmin olie. Blomsterne skal være håndplukket før daggry, når essensen er på sit højeste, og store mængder er nødvendig for at producere meget små mængder olie.
Aromaterapi fordele: beroligende, afslappende, sensuel, romantisk.

Lavendel:
Lavendel olie anvendes i bade, toiletvand, parfume, cologne, massageolier, kaffeposer, hudcremer og meget mere. Den har en sød, balsamico, floral aroma som kan kombineres med mange andre olier som bl.a. citrus, nellike, patchouli, rosmarin, clary sage og pine.
Aromaterapi fordele: balancerende, psykisk beroligende, fysisk afslappende, helende.

Lime:
To typer lime olie der almindeligvis sælges: destilleret og koldpresset. Destilleret olie er bleg gul eller klar i farven med en perfume-frugtagtig lime-aroma. Presset olie er gullig grøn farve, med en overdådig, frisk, lime-aroma. Mens presset lime olie produceres i mindre mængder og er dyrere end destilleret lime olie, anbefales det alligevel i aromaterapi. Lime olie påført huden ved tilstedeværelse af sollys, kan forårsage en hudreaktion.
Aromaterapi fordele: forfriskende, humør indvirkende.

Ylang-ylang:
Ylang ylang olie er destilleret fra tidlig morgen, hvor man har plukket friske blomster i cananga træer. Destillationsprocessen afbrydes på forskellige punkter og den akkumuleret olie frasorteret. Den første olie aftappet er af højeste kvalitet og er klassificeret som “Extra”. Ylang ylang Extra har en intens blomsteragtig, sød, jasmin-lignende, næsten narkotisk aroma.
Aromaterapi fordele: sensuel, euforisk.