Hovedbunds ansigtsmassage københavn

Hovedbundsmassage og Ansigtsmassage

[one_half last=”no”]Hovedbunds- og ansigtsmassage virker afslappende bruges ofte i forbindelse med en spændingshovedpine, hvis man sover dårligt, er meget irritabel eller generelt meget sløv i hverdagen. En hovedbunds- og ansigtsmassage går ind og påvirker de anspændte muskler samtidig med at cirkulationen stimuleres i muskler og hud. Dette kan være gavnligt, hvis man ofte oplever spændingshovedpiner, som forårsages af en stressende hverdag med et travlt arbejde, proppet skema i fritiden eller hård fysisk aktivitet.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af hovedbunds- og ansigtsmassage

  • Bidragende effekt på blodcirkulation i huden
  • Øger hudens spændstighed
  • Ahjælpning af spændingshovedpine
  • Modvirker stress og relaterede gener
  • Skaber harmoni mellem fysisk og mentalt velvære

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Hovedbundsmassage og Ansigtsmassage i København

Vores hovedbund- og ansigtsmassage behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniet fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]