Bindevævsmassage københavn

Bindevævsmassage

[one_half last=”no”]Bindevævsmassage er en behagelig og specifik behandlingsform, som har til formål at øge blodcirkulationen i kroppens bindevæv. Udover bindevævet er vores hud, har vi også bindevæv i muskler, led og indre organer, og som fungerer som depot for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis. Dette kan resultere i væskeophobninger, reducering af hudens elasticitet samt smerter  og stivhed i muskler og led. Ved bindevævsmassage bliver bindevævet udrenset for de ophobede affaldsstoffer og væske, hvorved huden efterfølgende vil genvinde sin mere elastiske og glatte form. Effekten af dette er reducering af kroppens ældningstegn samt cellulitis. Udover at arbejde med bindevævet, bliver musklerne og nervesystemet også påvirket af massageformen. Særligt det autonome nervesystem, som er ansvarligt for at regulere forandringerne i tilstanden mellem spænding og afslapning i muskelsystemet samt reguleringen af de indre organers funktion. Når bindevævet bliver behandlet, løsnes hele bindevævssystemet såsom knogle- og muskelhinder, sener og ledbånd.

[/one_half][one_half last=”yes”]Den positive effekt af bindevævsmassage

  • Øger blodcirkulationen
  • Udrenser affaldsstoffer og væske
  • Genvinder hudens mere elastiske og glatte form
  • Reducerer kroppens ældningstegn
  • Reducerer cellulitis
  • Afhjælper spændinger

[/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

Bindevævsmassage i København

[one_half last=”no”]Vores Bindevævsmassage behandlinger foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

WellnessKompagniets fysiurgiske massører i København har specialiseret sig i forebyggende massagebehandlinger ved at gøre brug af teknikker samt deres erfaringer med både Hot Stone og Wellness massage.

Massørene arbejder fokuseret på at fjerne dine spændinger og gener, og kombinerer ofte flere massageformer under din behandling for at give dig det maksimale udbytte massagen. Du kan også få vejledning omkring metoder til at forebygge de værste gener som din krop døjer med til dagligt.[/one_half][one_half last=”yes”][map address=”Willemoesgade 12, 2100 København” type=”roadmap” width=”100%” height=”300px” zoom=”14″ scrollwheel=”no” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes”][/map][/one_half]