Gravid massage københavn

Gravid-Massage

[one_half last=”no”]
– foregår på en specialdesignet graviditetsmassagebriks.
Der er ekstra plads til mave og barm, så du kan ligge afslappet på maven.

Gravid massage i københavn

[/one_half]
[one_half last=”yes”]

Den positive effekt af Graviditetsmassage

Massage under og efter graviditeten, kan være en fantastisk komplementerende behandling. Det er en sund måde, hvorpå stress og generel velvære behandles. Massage lindrer den generelle ubehag, der kan opstå under en graviditet. Der kan være tale om rygsmerter, nakkeproblemer, benkramper, hovedpine samt hævelser. Derudover reducerer gravidmassage også stress på led og sener, forbedrer blod- og lymfeomløbet og hjælper dig med at slappe af, hvilket kan fører til en bedre nattesøvn og kan i visse tilfælde også behjælpe depression og angst, som er forårsaget af hormonelle forandringer i kroppen. [/one_half]

Book din Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

 

[one_half last=”no”]

Gravid-Massage København

Hos WellnessKompagniet gør vi os ekstra umage med at sørge for, at dig som skal have gravid-massage føler dig ekstra godt tilpas. Vores graviditetsmassage-briks giver mulighed for at du kan ligge på maven, med hovedet nede i ansigtsstøtten, så du kan slappe af i hele kroppen og på den måde få mest muligt ud af din massagebehandling.

Afhængig af hvor langt du er i din graviditet, vil din massør anvende forskellige massageformer, dog med udgangspunkt i svensk massageteknik, som udføres med længere og blødere strøg. Alle vores massører er uddannet som fysiurgiske massør, med speciale i smertebehandling ved at gøre brug af teknikker samt erfaring med både Hot Stone og Wellness massage.

Vores Gravid massage foregår i luksuriøse omgivelser i København, tæt på Trianglen på Østerbro.

[/one_half][one_half last=”yes”]

Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]