[one_third last=”no” class=”” id=””]Fysiurgisk massage

Fysiurgisk Massage er en massageform sammensat af en række forskellige elementer med det primære fokus rettet mod kroppens anatomi, altså dybde-gående arbejde med væv og muskulatur. Læs mere[/one_third]
[one_third last=”no” class=”” id=””]Hot stone massage

Hot Stone Massage reducerer spændinger, letter muskelstivhed, øger blodcirkulationen og stofskiftet. En massagebehandling med Hot stone, giver en dybere muskelafslapning. Læs mere[/one_third]
[one_third last=”yes” class=”” id=””]Aroma Oliemassage

Aroma Oliemassage er en massageterapi med planteolier af høj koncentrat, kaldet æteriske olier, som tilføjes i enten massageolien eller cremen.
duften er med til stimulere hjernen. Læs mere[/one_third]

Massage København  |  Østerbro

Hos WellnessKompagniet betaler du kun for behandlingstiden. Så du skal ikke bekymre dig på forhånd om hvilken type massage eller kropsbehandling du ønsker, når du foretager din booking. – I beskrivelserne forneden kan du læse om hvad din behandling vil indeholde inden for det valgte tidsrum.

  Find en tid nu & Spar 15%   

Priser hos WellnessKompagniet®

Normalpris 429 kr. VINTERTILBUD 359 kr.

Dine muskler varmes op i den del af kroppen, som du ønsker behandlet. Når du er opvarmet vil du kunne modtage en mere fokuseret behandling de steder hvor det kan være nødvendigt eller afspændingsmassage i hele den valgte kropsdel.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Du bør bestille en længere behandlingstid, hvis du ønsker at få masseret en større del af kroppen eller spændinger flere steder på kroppen.

Normalpris 559 kr.  VINTERTILBUD 469 kr.

Når vi har opvarmet dine muskler med blide teknikker, vil de ekstra minutter give mulighed for både afspændingsmassage, som virker beroligende på hele den valgte kropsdel og du kan få bearbejdet områder med mere intense spændinger eller smerter.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Ved et ønske om at få en helkropsmassage eller hvis du har meget intense spændinger bør du bestille en længere behandlingstid, så du får den optimale virkning. Hvis du har lyst til en afstressende velværemassage bør du også bestille længere tid.

Normalpris 669 kr. VINTERTILBUD 569 kr.

Hvis du ønsker en afstressende velværemassage til hele kroppen eller har meget anspændte muskler i en stor del af kroppen, bør du bestille en 60 min behandling.
Dine muskler vil blive varmet op og du kan så efter eget ønske vælge at nyde en afspændingsmassage på hele kroppen med mere fokusere på specifikke anspændte smerteområder.
Under denne behandlingtid er der også mulighed for at inkludere ansigts- og hovedbundsmassage.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Klik her for at læse om 65 min Par-massage.

Normalpris 899 kr. VINTERTILBUD 759 kr.

Med en behandlingstid på 90 minutter får du den fulde behandling. Dine muskler vil blive opvarmet og forberedt til en længere behandling. Der vil her være tid til at få opfyldt størstedelen af dine ønsker.
Du får en afstressende helkropsmassage med aromaolier og hvor der kan lægges fokus på særlig smertebehandling med varmesten eller en afslappende velværemassage.
Den ekstra tid giver mulighed for hovedbund og ansigtsmassage, samt muligheden for massage på fronten. Særligt ben, skulder og nakke.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Klik her for læse mere om 95 min Par-behandling.

[one_half last=”no”]

Par-massage

Parmassage

Par-massage hos WellnessKompagniet København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på uanset om det er ægtefæller, kærestepar, venner/veninder eller familiemedlemmer, og har til formål at afslappe og forkæle. For at sætte stemningen til parmassagen og åbne op for følelsen af velvære, spilles der beroligende og afslappende musik, så både krop og sind er fuldstændig afslappet og i harmoni.. Ønsker man at indlede en ven eller kæreste i verdenen af massage, så er parmassage en nem måde at få vedkommende introduceret til denne, så det nye medlem føler sig tryg under hele processen.[/one_half]

[one_half last=”yes”]

Normalpris 1349 kr.VINTERTILBUD 1129 kr.

Jeres massør vil gennemgå, inden behandlingen, jeres ønsker og behov med aromaolier samt om behandlingen skal omfatte Hot Stone massage.

Behandlingen starter med at kropsmuskulaturen bliver bearbejdet og opvarmet. Derefter vil man få en helkrops afspændingsmassage med skønne aromaolier. Der vil være fokus på særligt anspændte områder – dette kan f.eks. være ryg mv. med dejlig varme sten.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Man kan udvide denne skønne massageoplevelse med Wellness for par i 90 min. Behandlingssessionen omfatter en ansigts- og hovedbundsmassage, samt muligheden for massage på frontdelen af kroppen.

Normalpris 1799 kr.VINTERTILBUD 1529 kr.

Denne behandling er den komplette og fulde behandling.

Massøren gennemgår jeres ønsker og behov om aromaolier samt forløbet af Body-Scrub og ansigtskur med jer, inden behandlingens opstart. I vil, på det tidspunkt, også få mulighed for at bestemme om behandlingen skal omfatte Hot Stone massage.

Kroppens muskulatur bliver godt og grundigt varmet op og er dermed forberedt på en længerevarende behandling. Den lange behandlingstid gør det muligt for jer at få hovedparten af jeres ønsker opfyldt. Behandlingen vil omfatte en hel-kropsmassage med aromaolier og der vil være fokus på hårdt spændt områder med anvendelse af Hot Stones eller, hvis kunden foretrækker dette, en afstressende helkropsmassage.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Den forlængede tid giver mulighed for en ansigts- og hovedbundsmassage, samt muligheden for massage på frontdelen af kroppen. Særligt benene og skulder/nakke området.

[/one_half]

Book din Par-Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

[one_half last=”no”]

Massage på Østerbro i København

Kom og nyd en skøn wellness dag hos WellnessKompagniet i København Ø.

WellnessKompagniet tilbyder professionelle fysiurgiske massører, der kan både udføre wellness massage og forebyggende kropsbehandlinger. De skønne Wellness massager kan også omfatte de dejlige varme Hot Stones, der er med til at blødgøre muskulaturen. Under behandlingen vil man opleve oliemassage, der består af teknikker inden for wellness og afspændingsmassage. Det er blot kunden, der skal bestemme varigheden af sessionen.

Der er mange valgmuligheder og tibehør i form af Hot Stones, der er yderst behagelige og blødgør alle de ømme punkter på kroppen, som vi spænder i dagligdagen. Når man vælger WellnessKompagniet, skal man ikke være i tvivl om at man får den absolut bedste ydelse og den mest professionelle behandling. Sammen med disse behandlinger kan man vælge at også få udført en mini Body-Scrub og en mini ansigtskur. Body-Scrub består af en helkropsbehandling, der fjerner døde hudceller og efterlader en skøn ny og blød hud. Ansigtskuren består af den skønneste ansigtsrensning, der virker opfriskende og har en opløftende virkning på spændinger i hovedbund og ansigtsmuskler.

Wellness massage kan fås i forskellige varigheder lige fra 35 min helt op til 95 min. Vælger man den længste session, har man mulighed for at få mange ydelser udført som f.eks. både Hot Stone massage og Body-Scrub.

Forkæl dig selv eller den du holder af. Bestil tid hos WellnessKompagniet i København på Østerbro. Det er oplevelsen værd!

[/one_half][one_half last=”yes”]Lille kort på Wellnesskompagniets adresse[/one_half]