Parmassage i København

Par-massage

[one_half last=”no”]Par-massage hos WellnessKompagniet i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på uanset om det er ægtefæller, kærestepar, venner/veninder eller familiemedlemmer, og har til formål at afslappe og forkæle. For at sætte stemningen til parmassagen og åbne op for følelsen af velvære, spilles der beroligende og afslappende musik, så både krop og sind er fuldstændig afslappet og i harmoni.. Ønsker man at indlede en ven eller kæreste i verdenen af massage, så er parmassage en nem måde at få vedkommende introduceret til denne, så det nye medlem føler sig tryg under hele processen.

Ved Par-massage hos WellnessKompagniet udføres der wellness massage som efter Jeres ønsker også kan inkludere Hot Stone massage samt aromaterapeutisk oliemassage – uden merpris. I skal blot beslutte Jer for længden af behandlingstiden, så vil Jeres velvære-behandlere tage en dialog med Jer om hvilken type aromaterapi, I har behov for samt om der skal gøres brug af Hot Stone massage under behandlingen.
En 95 min par-behandling inkluder en hovedbund og ansigtsmassage, hvor der løsnes op for spændinger i hovedbund og ansigtmusklerne.

 

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

Normalpris 1349 kr.VINTERTILBUD 1129 kr.

Inden behandling vil Jeres massører tage en dialog med Jer omkring Jeres ønsker til aromaolier og om behandlingen skal indeholde Hot Stone massage.

Ved behandlingens start vil der først blive arbejdet på at varme Jeres kropsmuskulatur op, som efterfølges af en afspændingsmassage på hele kroppen med aromaolier, og med eventuel mere fokus på specifikke anspændte kropsdele, som f.eks. ryggen, med varme sten.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

Udvid Jeres massageoplevelse med Wellness for Par i 95 min – Denne behandlingtid inkludere en ansigt- og hovedbundsmassage.

Normalpris 1799 kr.VINTERTILBUD 1529 kr.

Med en behandlingstid på 90 minutter får I mulighed for den fulde behandling.
Inden jeres behandling vil Jeres massører tage en dialog omkring Jeres valg af aromaolier samt om behandlingen skal indeholde Hot stone massage.

Jeres kropsmuskulatur vil blive opvarmet og forberedt til en længere behandling. Der vil her være tid til at få opfyldt størstedelen af Jeres ønsker til en wellness behandling.
I vil få en afstressende hel-kropsmassage med aromaolier hvor der kan lægges fokus på særlig anspændte områder med varme sten eller blot en afslappende velværemassage.

Den ekstra tid giver mulighed for hovedbund og ansigtsmassage, samt muligheden for massage på fronten. Særligt ben, skulder og nakke.

(Tiden er inklusiv omklædning.)

[/one_half]

Book din Par-Massage Nu & Spar 15%

Find en tid & book din massage

kort find Wellnesskompagniets adresse