Hvordan Giver Jeg En Romantisk Massage?

En romantisk massage er mere intim og sensuel end en almindelig massage, og er en fantastisk måde at tilbringe tiden sammen på. Men for at få det bedste ud af en romantisk massage, gælder det om at være forberedt samt at sørge for, at den rette stemning er til stede.

Romantisk-massage-011. Sæt scenen. Sørg for, rummet er rengjort, ryddeligt og indbydende. Red sengen, træk gardinerne for og fjern eventuelle distraktioner såsom elektroniske apparater, bunker af papir eller telefonen, hvis dette er nødvendigt.

 

 

 

 

Romantisk-massage-022. Læg et håndklæde på sengen. Alternativ, hvis du har masser af gulvplads, overvej at lægge et håndklæde på gulvet. Den valgte overflade skal være fast, men komfortable.

 • Sørg for at det ikke er et slidt, gammel håndklæde. Vælg et badehåndklæde, som er stort og blødt. Følelsen skal være perfekt til komfort samt romantik.
 • Hvis du har farvede håndklæder, kan disse være endnu bedre end almindelige hvide. Farvevalget skal afhænge af det indtryk, du forsøger at vise.
 • Hav ekstra håndklæder eller et tæppe klar til at lægge over din partner under massagen på de områder, som ikke bliver masseret medmindre det er varmt nok til, at der ikke er behov for at have kroppen tildækket.

Romantisk-massage-033. Sørg for, temperaturen i rummet er behageligt. At ligge og fryse under en massage kan ødelægge stemningen. Du skulle gerne ønske, din partner har det godt og er dybt afslappet.

 

 

 

 

Romantisk-massage-044. Vælg musik, der føles sexet og beroligende, når du lytter til den. Musikken vil være en stor del af at sætte stemningen til romantik, så undgå noget alt højt eller energisk. Placer anlægget i et hjørne, så det ikke står i vejen og sørg for, det spiller gennem hele massagen, så du undgår at skulle sætte noget nyt på midt i seancen.

 

 

 

Romantisk-massage-055. En romantisk massage er aldrig komplet uden et rum fyldt med stearinlys. Placer så mange stearinlys som muligt strategisk i rummet for at skabe en forførende glød. Vælg farvet eller duftende stearinlys for at opnå den maksimale effekt.

 • Fyrfadslys er et godt valg, da du så ikke skal bekymre dig, om stearinen render over og drypper.
  Du vil måske foretrække at bruge duftfrie stearinlys
 • Altid være til stede, når stearinlys er tændt. Derudover planlæg, hvor du og din partner skal være, så stearinlysene ikke pludselig er i vejen.
 • Hvis du ikke bryder dig om stearin lys, kan du eventuel hænge kulørte lamper i rummet for at give den samme lysende effekt.

Romantisk-massage-066. Vælg en duftende olie til at gnide og massere dybt ind din partners muskler, og som afspejler den energi eller stemning, du ønsker at lave. Læs op på de forskellige oliedufte og egenskaber for at lære mere om deres virkninger. Husk altid at have rigelig massage olie, for jo mere du har, jo mere sensuel kan massagen blive.
De fleste æteriske olier skal fortyndes i en neutral olie, inden de bruges til oliemassage. Egnede olier indbefatter sød mandelolie, olivenolie, opvarmet kokosolie, hybenolie, vindruekerneolie, avocadoolie, jojobaolie, etc.
Hæld aldrig massageolie direkte på personens krop, da olien godt kan være kold i starten. Hæld den først i dine hænder og sørg derefter for at varme den op.

Olier, som ofte anvendes til romantiske massage er:

 • Lavendelolie – til afslapning
 • Ylang ylang-olie – et påstået elskovsmiddel
 • Patchouliolie – jordnær, muskos, hjælper på fokus
 • Jasmineolie – et andet påståede elskovsmiddel
 • Sandalwoodolie – for forbedret libido
 • Kardemommeolie – øger intimitet
 • Juniperolie – fremmer selvsikkerhed
 • Ingefærolie – krydret og varmt ligesom jeres romance
 • Rosenolie – til romantik.

Romantisk-massage-077. Forbered dig. Sørg for, dine negle er korte og fjern alle smykker før massage. Bær behageligt tøj, og hvis dit hår er langt, sæt det op, så det er ude af vejen. Vask dine hænder før og efter massage. Og sørg for at varme dine hænder, før du anvender dem på din partners krop.

 • Som massør skal du være helt afslappet. Det kræver din fulde opmærksomhed, fokus og pleje. Tag nogle dybe indåndinger og sæt dig ned og slap af. Få samlet tankerne, inden du starter.
 • Den, som modtager massagen bør undgå at have indtaget et tungt måltid 2 timer før den romantiske massage. Det er også bedst at undgå alkohol seks timer før og efter massage.
 • Det er ofte en god ide at prøve massageteknikkerne på dig selv, før du prøver dem på din partner. På den måde vil du vide, hvordan teknikken føles. Du kan derved foretage passende justeringer, når du masserer din partner.
 • Husk på din egen kropsholdning under massage. Det vil ikke blive romantisk, hvis du er lammet i smerter fra dårlige arbejdsstillinger eller en ubehagelig position.
 • Hvis du har planer om, I begge skal være nøgen under massagen, skal du sikre dig, rummet er varmt nok.

Romantisk-massage-088. Benyt massageteknikker, som sørger for din partner er afslappet samt hjælper jer at opnå en intim forbindelse, så den romantiske massage kan lykkes. Du bør læse op på forskellige massageteknikker, men du må endelig gerne forsøge at perfektionere dem. Det er bedre at stole på den naturlige og beroligende effekt af dine hænder samt følge din intuition om, hvad der føles bedst end at fokusere på at bruge de helt rigtige bevægelser.

 • Begynd med at varme olien i dine hænder, hvorefter du påfører det over det hudområde, som skal masseres. Benyt bløde strøg til at sprede olien i et par minutter, før du begynder at massere.
 • Brug lange strøg til at hjælpe musklerne med at slappe af. Prøv at få bevægelserne til at flyde sammen. Undgå tunge nedadgående pres på ben området eller organer såsom rygsøjlen, ribben, knæ, albuer, mave eller nyrer.
 • Beslut, hvor du ønsker at begynde. Dette er dybest set op til dig og din partner, men en traditionel tilgang er at begynde med ryggen, balder og bagsiden af benene, derefter fodmassage, foran benene og videre op ad kroppen. Afslut med ansigt og hovedmassage.
 • Altid færdiggør et område af kroppen, før du går videre til næste.
 • Prøv endelig ikke at tale. At være stille er en del af den afslappende, sanselig atmosfære, som du forsøger at skabe.

Romantisk-massage-099. Når du er færdig med din romantiske massage, afslut aftenen med et romantisk boblebad, hvis dette er muligt. Hvad aftenen derefter bringer, er helt op til jer 🙂

 

 

 

 

Sensuelle områder

Hele kroppen kan reagere på sensuel massage, men der er nogle områder, som er værd at være opmærksom på ved romantisk massage.

Sensuel-massage-011. Overvej at sidde på din partners bagdel, når du giver rygmassage og nakkemassage. Dette øger intimiteten, især hvis I begge nøgen (men det er helt valgfrit).
Placer dine knæ på sengen for at undgå at lægge for meget vægt på din partner.

 

 

 

Sensuel-massage-022. Skulderne og nakken er meget følsom over for spændinger, så det kan anbefales at begynde en romantisk massage i disse områder. På den måde kan din partner nyde resten af massagen, da hans/hendes fokus ikke er på spændingerne. Vær opmærksom på, hvor meget pres du anvender på området. Brug blide cirkulære bevægelser med dine tommelfingre og langsomt øg presset.

 

 

 

Sensuel-massage-033. Ælt balderne. Der er masser af muskel her og ekstra fokus og berøringer her kan være både afslappende og intimt. Brug dine håndflader til at ælte med. Det er et område, hvor man ikke behøver at være så bekymret over en let berøring.

Korsbenet, den lille del lige over balderne, er meget følsomt. Dette område må endelig ikke forsømmes, men husk bare at være lidt blidere med berøringerne.

 

 

Sensuel-massage-044. Sørg for at massere inderlåret dybt, da det er et meget erogent område. Du skal dog være blid, da dette område er ganske følsomt.

Massage af andre erogene zoner overlader vi til jeres fantasi 🙂