Om WellnessKompagniet

Home/Om WellnessKompagniet
Om WellnessKompagniet 2017-07-14T11:56:18+00:00

OBS – Alle Massageydelser foregår fremover kun hos MassageKompagniet.

WellnessKompagniet vil fremover specialisere sig udelukkende indenfor skønhedsbehandlinger, ligeledes som MassageKompagniet primært er kendt for at være specialister i smertelindring og siden udvidelsen i marts 2017 er MassageKompagniet blevet Danmarks største fysiurgiske massageklinik.

Alle former for massagebehandlinger foregår derfor kun hos MassageKompagniet, som er flyttet ud til større lokaler på øverste etage i lægehuset på Østerbrogade 62 ved Tranglen.
– Herunder behandlinger som Gravid-Massage / Sportsmassage / Fysiurgisk Massage / Par-MassageWellness Massage / AfspændingsmassageAnsigtsmassage og HovedbundsmassageBindevævsmassageRygmassageDybdemassageHelkropsmassageNakkemassage / Zoneterapi KøbenhavnFodmassageOliemassage.

Behandlerne er dermed også flyttet med over og beskrivelserne forneden vil blive tilrettet snarest muligt.

Behandlerne hos WellnessKompagniet har forskellige baggrunde inden for velvære og massagebehandlinger. Men som fællesnævner har  vi alle erfaringer inden Hot Stone, Aromaterapi, samt kropsbehandlinger relateret til at fremme hudens balance og restitution.
Vi har kombineret vores erfaringer og kompetencer på kryds, for at specialisere os i lindrene og forebyggende behandlinger, udover direkte smertebehandling, der udføres med fysiurgisk massage ved brug af teknikker fra både wellness og dybdegående afspændingsmassage.
Vores primære fokus er på din afslapning, velbefindende i krop og sind, samt forkælelse.

<strong>Sebastian Christensen</strong>
Sebastian ChristensenMassør & Sportsterapeut
<strong>Ida Jeppesen</strong>
Ida JeppesenMassør & Sportsterapeut
Jeg er oprindelig uddannet Sportsmassør, men har efterfølgende suppleret op med en uddannelse som Sportsterapeut, hvor jeg også gør brug af nåle i forbindelse med sportsakupunktur, også kendt som triggerpunkts-akupunktur. Jeg har en stor forståelse for de spændinger og smerter som bliver opbygget i forbindelse med arbejde og sport, og har deraf fået opbygget mig en solid erfaring inden for smertebehandlinger. Du møder mig altid glad, energisk og ofte klar med en kæk bemærkning 😉
<strong>Anne Merete Nielsen</strong>
Anne Merete NielsenMassør
Jeg er uddannet yogalærer og massør, og er i øjeblikket ved at videreuddanne mig til psykomotorisk terapeut. Jeg udfører både de dybere triggerpunktbehandlinger og de blidere afspændingsmassager eller chakrabalancerende massage. Jeg er vidensjunkkie og elsker at nørde med kroppens mange neuromuskulære sammenhænge, og hvordan vores kropsbevidsthed kan bruges til at lette smerter. 
<strong>Wagn Sund</strong>
Wagn SundMassør
<strong>Anne Kjersti</strong>
Anne KjerstiMassør
<strong>Cosmin Alexa</strong>
Cosmin AlexaMassør
Jeg er uddannet fysiurgisk massør og zoneterapeut. Ud af 12 års erfaring har jeg primært arbejdet med smertebehandlinger, da jeg været udstationeret som den stærke massør på kundernes arbejdspladser, hvor jeg især har behandlet kontoransatte, som typisk døjer med muskelsændinger opbygget over tid grundet en stillesiddende arbejdsfunktion. Men de fleste af mine teknikker udspringer fra sportsmassage, da man også her gør brug af en mere dybdegående massageform.
Jeg ved derfor oftest lige hvad du har brug for, uden for meget dialog – Så vi går til sagen med det samme 😉 
<strong>Eva-Britt</strong>
Eva-BrittMassør
<strong>Mathias Christensen</strong>
Mathias ChristensenMassør
<strong>Michael Poulsen</strong>
Michael PoulsenMassør
<strong>Marianne</strong>
MarianneMassør
<strong>Charlie Langenbach</strong>
Charlie LangenbachMassør & Sportsterapeut
Hos MassageKompagniet kom jeg for alvor i gang med at videreudvikle mine kompetencer, særligt inden for smertebehandling. Det skete med bl.a. intern undervisning inden for f.eks. behandling af spændinger samt de forskellige arter for spændingshovedpiner. Du møder mig altid glad og frisk, når du kommer ned i klinikken 🙂
<strong>Yasmin Jensen</strong>
Yasmin JensenKoordinator
Jeg er uddannet grafisk designer med bred erfaring inden for markedsføring og adm. efter bl.a. flere iværksætterprojekter med Jaleel over de seneste +5år.
Mit overordnet ansvar er derfor også spredt over flere områder, hvad angår alt fra opgaver inden for den daglige drift med fokus på kunde-relationer til indkøb og ajourføring af budgetter og dokumenter. Min rolle fungere dog i stort omfang som supplement til Jaleel, i henhold til administration, markedsføring og tilhørende designopgaver.
<strong>Kenneth Petersen</strong>
Kenneth PetersenDriftsleder & Massør
Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og har flere års erfaring med smertelindrende og forebyggende behandlinger samt rådgivning inden for områderne. Derudover har jeg deltaget i flere specialkurser inden for f.eks. spændingshovedpine og idrætsskader, og som medejer af klinikken, er jeg ansvarlig for den daglige drift, og derfor ser du mig oftest med et smil, når du træder ind i klinikken. Og nu når Jaleel endelig har fikset vores telefonlinje, så er det også mig som er ansvarlig for, der er nogen som svarer dig 😉

<strong>Jaleel Hamid</strong>
Jaleel HamidAdm. & Markedsføring
Jeg er uddannet idrætsleder hos Team DK. Dog forlod jeg sport og fysiologi til fordel for psykologi og har eftersiden arbejdet med markedsføring, primært som iværksætter. Men grundet sportsskader og dertilhørende behandlinger har jeg med stor interesse videreudviklet min viden inden for muskulaturens opbygning, svagheder og styrker. Derfor vil jeg oftest kunne forstå dine smerter og derved give råd og teknikker til at afhjælpe dem som et supplement til dine behandlinger i klinikken. Du finder mig oftest på kontoret bagved, hvor Kenneth har gemt mig væk 🙂 
 


 

Benyt vores tilbud & Spar 15%

Find din tid & book din behandling